Polatlı Şehit Abdullah Erkmen İlkokulu

Vizyon: Okulumuzdaki eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim,sevgi,saygı ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, nitelikli,çağdaş ve model alınan bir eğitim ortamı sağlamak.

Misyon: Öğrencilerini çağdaş ve bilimsel eğitim ile başarıya hazırlayan,milli değerlere düşkün,ileri görüşlü,yetenekli,sorumluluklarını bilen,çağın bilgi ve donanımına sahip fertler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz,yeni eğitim öğretime başlamasına rağmen 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı´nda "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmış,ayrıca Polatlı genelinde yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında AŞIK Oyununda ilçe üçüncüsü olmuştur.

Saatler: 09.00-14.40
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Polatlı genelinde yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında AŞIK Oyununda ilçe üçüncüsü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Bilim Sınıfı,e-twining ve Stem Eğitim Çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı´da eğitim hayatına başlamış olup,aynı yıl "Beyaz Bayrak" ödülü kazanmıştır.2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı´da "Beslenme Dostu Okul" ödülü,2020,2021 Yılları "Okulumuz Temiz Belgesi" ve 23/02/2022 Tarihinde "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Ayrıca okulumuzda K101 Projesi yazılmış olup, kabul edilmiştir.

WEB - https://sehitabdullaherkmenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. KÜPELİ SK. POLATLI ŞEHIT ABDULLAH ERKMEN ILKOKULU NO: 13 POLATLI / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Polatlı merkezinde Fatih Mahallesi´nde Küpeli Sokak No:13 te eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Ulaşım Hızlı tren, banliyö treni, otobüs. İlçe içinde dolmuş.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Ankara İl Merkezine uzaklığımız 79 km.