"Okulum Temiz Belgesi" Sertifikası

"Okulum Temiz Belgesi" Sertifikası alındı.

22.12.2023 35

19 Aralık 2023 Tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın İsmail ÇETİNKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İmralı KALOÇ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ercan KOCAKAYA, Şube Müdürlerimiz Sayın Hüseyin ÜSTÜNTAŞ, Sayın Ahmet EMRE ve Sayın Ramazan ÇAKMAKTEPE'nin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İlkokulu konferans salonunda ilçemiz okul/kurumlarına "Okulum Temiz Belgesi Sertifika Töreni" düzenlendi. Törende okul hijyen koşullarını sağlayan 62 okulumuza "Okulum Temiz Belgesi" sertifikası verildi. Törene il ve ilçemiz İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi ve Okul Sağlığı ekipleri ile beraber tüm özel ve resmi okul müdürleri katıldı. Okul müdürümüz Metin KOCADAĞ'a okulumuzun "Okulum Temiz Belgesi Sertifikası22-12-202322-12-2023" İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İmralı KALOÇ tarafından verildi.